torsdag 18. februar 2010

Tidenes eventyr ?

"Etter solnedgang kan vi derimot slaa ut haaret. Paa loerdag var det duka for Full Moon Party paa Kendwa Rocks, saa etter aa ha smakt paa litt blekksprut, chapati og lokal oel tok vi en 20-minutters gaatur langs sandstranda med maanen som lommelykt og boelgebrus som soundtrack. Vel framme venta det oss eit forrykande show med akrobatar, ild og slangar. Lure som vi var plasserte vi oss paa foerste rad, noke som endte med at Guro fekk en slange rundt halsen og Silje slukte ei ildkule med munnen. Etter showet fekk vi svingt oss til heftig listepop med afrobeat, og i motsetning til i Norge var det her mest berre guttar i dansesirklar. No homo? Det er i saa fall ikkje tillatt ..............."

Du har nettopp lese utdarg frå bloggen " Tidenes Eventyr", der vi kan fylje fire jenter som drog på tur kloden rundt i januar, og som etter planane kjem att til Norsk jord i juni ein gong. Ei av jentene er Naustdalsjenta Guro.
Du kan lesa meir om deira fantastiske tripp ut i verden og kikka på fleire bilder ved å fylje denne lenka: Tidenes eventyr !

Ingen kommentarer: